Sessió gratuïta de teràpia Transpersonal
6 de maig al Market de Sarrià (“Comerç al carrer”)

Hola, em dic Blanca i m’agradaria poder ajudar-te perquè visquis des d’un lloc on la felicitat i el benestar sigui integral (en totes les teves esferes) i el més permanent possible.

Per això, et convido a rebre una sessió gratuïta de teràpia Transpersonal de 30 minuts el proper 6 de maig de 2023 al Market de Sarrià (plaça de la Vil.la). Si et ressona, posa’t en contacte amb mi per Whatsapp al 655 624 863 per a agendar la teva sessió. T’informo que l’horari del Market és de 10.00 a 18.30 h ininterrompudament.

IMPORTANT!: PLACES LIMITADES PER ESTRICTE ORDRE D’INSCRIPCIÓ. 

En aquesta sessió de 30 minuts farem un tast dels recursos d’autoteràpia de base Transpersonal que integren mindfulness. En acabar, si ho sents així, podràs preguntar els teus dubtes i obtenir més informació d’altres recursos d’autoteràpia que puguin resultar beneficiosos per a tu.

Anima’t a venir, t’espero!

Hi ha nombrosos recursos terapèutics que pots aplicar-te’ls a tu mateix perquè el teu dia a dia resulti pròsper i feliç sense necessitat d’anar al terapeuta o psicòleg. Per exemple, l’ús del diari per transformar la queixa; l’ancoratge per modificar el diàleg interior de veus; la planificació o agenda per blocs per reduir l’estrès i la multi feina; l’ús de les arts plàstiques per a la gestió emocional, les targetes missatgeres o les afinacions diàries, etc.

Personalment, m’encanten 3 tècniques que han estat els meus canals de sanació integral i duradora. Aquestes 3 joies són les constel·lacions familiars, el tapping, i el mindfulness, en el mateix ordre que van arribar a mi.

Cadascuna t’ofereix una comprensió profunda de tu i una sanació a diferents nivells.

Per exemple, pel que fa a les constel·lacions familiars et permet accedir a contingut inconscient personal i del teu sistema familiar. T’ajuda a descobrir aquests patrons i lleialtats al teu clan que són invisibles i que, sense saber-ho, estan condicionant i bloquejant la teva prosperitat, èxit i amor (p.ex. no soc mestre i soc metge perquè el meu pare em deia que ser mestre era un ofici de nenes). Si no pots viure una situació del present amb la intensitat “justa” i l’emoció pròpia que correspon només al moment present, significa que l’estàs vivint des del passat i, molt probablement, des de l’estat de Nen/nena. Les constel·lacions, així com altres tècniques sistèmiques et permeten observar-lo, bandejar-lo del soterrani i curar-lo.

El tapping, juntament amb el mindfulness, és una eina d’autoteràpia simple i molt eficaç (a la vegada econòmica) que et dona l’oportunitat de reduir l’estrès, l’ansietat i les emocions desbordants (especialment la de la por o el pànic). Aquesta tècnica d’alliberament emocional o estimulació bilateral consisteix a donar-se lleugers copets amb els rovells dels dits en certs punts de la mà, el cap i el pit (similars als punts d’acupuntura xinesa). El més meravellós del tapping és que poques vegades una emoció contractiva o un pensament pertorbador aguanta l’assalt de 2 dies de tapping: el seu efecte és molt ràpid en alguns supòsits.

I el mindfulness, què pinta en tot això? Un dia em vaig asseure a meditar. Et sóc sincera, no va passar res, si bé una veu interna em deia, espera i persevera, així que vaig seguir amb les assegudes de 20 minuts diaris. Sense adonar-me’n i gràcies a la constància, vaig començar a comprendre profundament qui era i el lloc que ocupava en aquesta dimensió. Vaig deixar de sobreviure per viure, vaig deixar de ser allò que no era per ser realment el que sóc. Totes les eines m’han anat genial si bé, després d’anys de sanació i desenvolupament personal, seguia sentint una sensació constant de desconnexió, un desig incomprensible de voler fugir i de cansament profund per tot i per la vida. La meditació i la posada en pràctica de simples estratègies d’atenció plena m’han ofert la capacitat de sostenir el meu benestar i complitud de forma perenne i t’ho vull ensenyar.

Contacta amb mi per Whatsapp o Email blanca@blangio.com

Próximos

Talleres de Constelaciones

14 de Octubre

4 de Noviembre

23 de Diciembre

Centro Ehia
c/ Duquesa d’Orleans, 40