Taller de Constel·lacions familiars per assumptes de parella, diners i feina

Dissabte 3 de juny del 2023, al barri de Sarrià De 10:00h a 19:00h

Vols conèixer què està frenant la teva prosperitat, diners i el teu èxit a la vida? Sents un bloqueig que impedeix viure una relació de parella sana i equilibrada? Atreus una vegada i una altra parelles idèntiques que impedeixen formar un vincle conscient? Tens dificultats de comunicació amb la família d’origen? Des que el teu pare o mare ha mort la relació amb els germans és tensa i distant? Pateixes bulling o burn out al teu entorn? Transites un dol amb patiment?

Apunta’t al taller transpersonal de Constel·lacions familiars i fes un pas més enllà de només constel·lar… Les constel·lacions familiars desfan nusos que semblaven impossibles de resoldre. Tant si constel·les el teu assumpte com si participes adquireixes comprensions profundes de tu i t’emportes sanació. Les Constel·lacions Familiars és una tècnica terapèutica investigada per Bert Hellinger que funciona i permet trencar amb dinàmiques, patrons de conducta, creences mentals i “fatalitats” que semblen segrestar la teva vida i els teus somnis. Sens dubte, la constel·lació familiar és útil per desbloquejar aquestes pors agudes, intenses, desconcertants i inexplicables que s’apoderen de tu i provoquen infravaloració i paràlisi de la teva vida.

Aportació: Constel·lar son 80€ i participar 40€, en ambdós casos, abonament del 50% en reservar i la resta el mateix dia. Places limitades! Reserva la teva plaça pagant el 50% del taller  (40€ si constel·les o 20€ si participes)

Si constel·les el teu assumpte, i així ho sents, t’ofereixo realitzar prèviament al taller una sessió de 20′ per zoom per enfocar la teva sessió i que sigui el més eficaç possible. 

Què, com i on? El dissabte 3 de juny al carrer Gresolet, 14 baixos, 08034 Barcelona de 10 a 19 hores farem constel·lacions familiars on podràs constel·lar el teu assumpte i anar molt més enllà. Començarem i acabarem meditant. Constel·laràs i podràs participar en exercicis sistèmics de caràcter transpersonal que et permetran acostar-te a la sanació familiar sense exposar els teus assumptes. Experimentaràs meditacions d’escolta cardíaca i podràs integrar les comprensions del dia amb art teràpia. Regala’t autoestima!

¡IMPORTANT!: PLACES LIMITADES, AFANYA’T!

No t’ho perdis, únic taller a Barcelona de constel·lacions amb acompanyament transpersonal! Més informació al 655 624 863.

Contacta amb mi per Whatsapp o Email blanca@blangio.com

Próximos

Talleres de Constelaciones

14 de Octubre

4 de Noviembre

23 de Diciembre

Centro Ehia
c/ Duquesa d’Orleans, 40